Εποχιακά

DIY Χριστουγεννιάτικες Κάρτες

diy χριστουγεννιάτικες κάρτες

Κάθε χρόνο, αγοράζουμε ευχετήριες χριστουγεννιάτικες κάρτες για να συνοδεύσουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα στους αγαπημένους μας. Φέτος λοιπόν, αποφάσισα να φτιάξω τις δικές μου υπέροχες και μοναδικές χειροποίητες ευχετήριες κάρτες! Έκανα μια πολύ καλή έρευνα και σας παρουσιάζω μερικές DIY ιδέες για χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες στο σπίτι.

Θα ξεκινήσουμε με μια απλή και ταυτόχρονα ζεστή επιλογή, ευχετήριες κάρτες με χριστουγεννιάτικα δέντρα από ύφασμα και κουμπιά.

1) DIY Κάρτες με Χριστουγεννιάτικα δέντρα από ύφασμα και κουμπιά

Αν σας αρέσει εκτός από το χαρτί να δουλεύετε με το ύφασμα και να κατασκευάζετε διάφορες diy ιδέες, τότε δοκιμάστε ευχετήριες κάρτες με υφασμάτινα στοιχεία και υλικά …ραπτικής!

Λοιπόν, συνδυάστε υφάσματα, υλικά ραπτικής όπως κουμπιά και άλλα, αστεράκια και πούλιες. Για παράδειγμα, έχω από ένα κέντημα ένα σωρό τέτοια υλικά. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα παλιό τζιν ύφασμα, χαρτόνι βελούδο, ύφασμα βελούδο, καρώ υφάσματα και πολλά άλλα. Κάνουμε συνδυασμούς με κουμπάκια και άλλα υλικά ραπτικής και τελικά έχουμε το …τέλειο αποτέλεσμα!

diy christmas cards
πηγή: diys.com

2) DIY Κάρτες με Χριστουγεννιάτικα δέντρα από κορδέλες

Σας αρέσει πραγματικά η ιδέα να φτιάχνετε diy χριστουγεννιάτικες κάρτες με μικρά, χαριτωμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα, αλλά πιστεύετε ότι είναι δύσκολο και θα χρειαστεί ένα σωρό υλικά; Και όμως, υπάρχει τρόπος να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα!

πηγή: diys.com

Όλοι έχουμε στο σπίτι μας κορδέλες από δώρα, άλλες είναι τούλινες, βαμβακερές, καρώ, άλλες βελούδινες ή γκρο!

Συνδυάστε τις πιο γιορτινές και φτιάξτε χειροποίητες κάρτες με χριστουγεννιάτικα δέντρα από κορδέλες. Είναι σούπερ ιδέα, να το κάνεις με τα παιδιά! Δεν απαιτεί ψαλίδια και φτιάχνονται εύκολα. Έτσι θα χαρούν και τα παιδιά σας και θα λάβουν το αίσθημα της δημιουργίας αυτές τις γιορτινές ημέρες.

3) DIY χριστουγεννιάτικες κάρτες με washi tape

Αν δεν τις έχετε δει, σίγουρα θα έχετε ακούσει για αυτές τις μοναδικές και χαριτωμένες αυτοκόλλητες ταινίες, τις washi tapes! Δε θα μπορούσαν να λείψουν από τη λίστα των diy χριστουγεννιάτικων καρτών. Δείτε μερικές ιδέες παρακάτω και …αυτοσχεδιάστε!

πηγή: aplayfulstitch.com, nanceleedy.blogspot.com, bloglovin.com, zuckersuesseaepfel.de

 

mariannacreates.gr
[zass_icon icon_fontawesome=”fas fa-tree” color=”green” text=”Χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες” tag=”h2″ text_color=”#424242″][product id=”46875″]