Εποχιακά

Χειροποίητες Πασχαλινές Κατασκευές που θα λατρέψετε αυτή την εποχή!

Αυγόδεντρα Πασχαλινά

Για να φτιάξετε αυτά τα χαριτωμένα αυγο – δεντράκια, γεμίστε ένα βάζο ή ένα κουτί με ειδικό αφρό και τοποθετήστε τεχνητά ανθισμένα κλαδιά αμυγδαλιάς.

Κρεμάστε τα βαμμένα ξύλινα ή plexiglass αυγουλάκια χρησιμοποιώντας χρωματιστές κορδέλες δεμένες από τα αυγά (συνήθως έχουν ειδικό κρεμαστράκι για να περαστεί η κορδέλα και να κρεμαστεί) και κρατήστε το σε ισορροπία χρησιμοποιώντας μια ξύλινη χάντρα.

αυγο δεντράκια πασχαλινή διακόσμηση

Πηγή: countryliving.com

Γιρλάντες με καρότα

Μετατρέψτε κομμάτια πορτοκαλί υφάσματος (ή ακόμα και από παλιά ρούχα όπως καρώ πουκάμισα με καφέ-πορτοκαλί αποχρώσεις) σε μια πασχαλινή καροτο – γιρλάντα για την εποχιακή διακόσμηση του χώρου σας! Σχεδιάστε επάνω στο ύφασμα συγκεκριμένα σχέδια, κόψτε και ράψτε. Τυλίξτε σπάγκο γύρω από το κοτσάνι των καρότων και κρεμάστε τα κάπου που όταν θα τα βλέπετε θα σας γεμίζουν με εορταστική διάθεσή!

Πηγή: countryliving.com

Γιρλάντες με κουναλάκια

Αυτή η χαριτωμένη DIY ιδέα, είναι τέλεια, ειδικά αν έχετε παιδιά στο σπίτι και θέλουν να βοηθήσουν στην πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού σας! Απλώς χρησιμοποιήστε το εκτυπώσιμο πρότυπο και ένα πιρούνι για να φτιάξετε τα πομ πομ ή απλά αγοράστε τα.

Τι θα χρειαστούμε:

  • Χαρτί Scrapbooking – διάφορα χρώματα και σχέδια (τα αποκόμματα)
  • Πατρόν λαγουδάκι ΕΔΩ
  • Νήματα – Πιρούνι (αν φτιάξετε τα πομ πομ μόνοι σας)
  • Κόλλα χειροτεχνίας ή σιλικόνη
  • Ψαλίδι

Εκτυπώστε τα σχέδια και σχεδιάστε τα επάνω στο χαρτί scrapbooking. Κόψτε με το ψαλίδι. Φτιάξτε 9 -10 λαγουδάκια ή και περισσότερα!

Αν φτιάξετε μόνοι σας τα πομ πομ, δείτε ένα σχετικό βίντεο εδώ.

Κόψτε ένα κομμάτι νήμα για τη γιρλάντα. Φτιάξτε το όσο μακρύ θέλετε, ανάλογα με το πού θα το κρεμάσετε. Χρησιμοποιήστε κόλλα χειροτεχνίας για να στερεώσετε τα πομ πομ στα κουνελάκια ή σιλικόνη και μετά κολλήστε και τα κουνελάκια επάνω στο νήμα.

Η πασχαλινή γιρλάντα σας είναι έτοιμη να διακοσμήσει το χώρο σας!

Πηγή: housebeautiful.com

Πετσέτες λαγουδάκια

Χαριτωμένα λαγουδάκια στο εορταστικό πασχαλινό μας τραπέζι! Αυτές οι πετσέτες φαγητού, μετατρέπονται σε λαγουδάκια μόλις σε 10 λεπτά.

Πώς να τα φτιάξετε: Βάψτε φυσικές ξύλινες χάντρες χειροτεχνίας ροζ ή αγοράστε ροζ ξύλινες χάντρες. Διπλώστε μια πετσέτα στη μέση, από γωνία σε γωνία. Τυλίξτε την ρολό, ξεκινώντας από την κορυφή. Διπλώστε την τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σε σχήμα U. Τυλίξτε ένα κορδελάκι ή ένα φυσικό σπάγκο γύρω από την πετσέτα και περάστε από μέσα τη χάντρα. Φτιάξτε μουστάκια με raffia.

Πηγή: countryliving.com

Σελιδοδείκτης Κοτοπουλάκι

Μία χειροποίητη κατασκευή που μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και μετά το Πάσχα. Ένας σελιδοδείκτης! Είναι αξιολάτρευτος και το ιδανικό δώρο για τους λάτρεις των βιβλίων.

Πώς θα το φτιάξετε;

Πηγή: countryliving.com

HandArtisan

HandArtisan

About Author

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε ακόμη

Εποχιακά

Ξεχωρίστε φτιάχνοντας χειροποίητες ευχετήριες κάρτες!

Η δημιουργία μιας μοναδικής χειροποίητης ευχετήριας κάρτας, είναι ένας σίγουρος τρόπος να σας θυμόνται οι πελάτες σας όλο το χρόνο!